MACHINEBOUW DOOR WOUTECH

De hele wereld draait om innovatie, zo ook Woutech. Een machine bouwen is één ding maar hiermee ook rekening houden met de toekomst is een tweede. Wij vinden het belangrijk dat een machine langere tijd mee kan gaan. Daarom kijken wij ook naar de toekomst, we zijn vooruitstrevend en bouwen machines op een manier waarop er in de toekomst, bij nieuwe of andere behoeften, gemakkelijk aanpassingen kunnen worden verricht.

Zowel ontwikkeling, produceren, eindmontage, demonstratie als onderhoud kunnen door ons worden verzorgt. Wij verbeteren of passen zelfs bestaande machines aan als u dit wenst, completer kan niet.

Wij staan voor maatwerk, iedere vraag is anders, iedere situatie uniek. Daarom denken wij graag mee over hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, met altijd innovatie en efficiëntie in ons achterhoofd. Zo kenmerken onze voermachines zich bijvoorbeeld doordat deze modulair zijn gebouwd, dat betekend dat bijna iedere machine die bij ons de deur uit gaat uniek is. Het maakt ons keer op keer trots wanneer wij de uitdaging zijn aangegaan met een goed werkende machine en tevreden klant als eindresultaat.

NEEM CONTACT OP

ENGINEERING

U heeft een goed idee welke professioneel moet worden uitgewerkt, dan kan Woutech u daarmee helpen.

Meer informatie

LASTECHNIEK

Voor Woutech staat kwaliteit voorop. Wij nemen de tijd om iets hoogwaardig af te leveren, wat u zeker zult zien.

Meer informatie

CONSTRUCTIEWERK

Ook zijn wij graag constructief bezig. Voor het lassen en construeren van verschillende onderdelen zit u goed bij ons.

Meer informatie

WILT U EEN MACHINE LATEN BOUWEN?

NEEM CONTACT OP